Добро пожаловать
Вход / Регистрация

Категории

How Texas Pitmaster Miguel Vidal Perfected the Brisket Taco — Smoke Point

Добавлено от Admin В Боевики 2019
0 Просмотры

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

К сожалению, только зарегистрированные пользователи могут создавать списки воспроизведения.
URL


Описание

At Valentina’s Tex Mex BBQ food trailer, pitmaster Miguel Vidal combines the flavors from his Tejano and Chicano upbringing with traditional Texas barbecue to make mouthwatering smoked meats, tacos, fresh tortillas, and more.

Eater would like to assure viewers that all videos were shot before the novel coronavirus outbreak became widespread in the USA. Check the CDC for the most updated guidance on dining out at restaurants.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eater is the one-stop-shop for food and restaurant obsessives across the country. With features, explainers, animations, recipes, and more — it’s the most indulgent food content around. So get hungry.

Subscribe to our YouTube Channel now! http://goo.gl/hGwtF0

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.

Карта сайта и Video sitemap
Яндекс.Метрика